Ferieboliger
Udlejning - søg

Søg på ord eller sætning
Fly

Spørg om flybilletter

 

 


Online fly bestilling
klik her:

Klik her og udfyld formularen

Direkte fly til Bulgarien - klik her

ring telefontider bulgarien kundeservice


Skip Navigation Links Hjem » Bulga.. » Byer & Re.. » Bjergområder / skio.. » Uz..

uzanaUzana er det geografiske centrum af Bulgarien. Den er beliggende under bjergtinden Ispolin i hjertet af bjerget Stara Planina, 22 kilometer væk fra byen Gabrovo og 1.250 meter over havets overflade. Uzana er omgivet af nationalparken Balgarka, der er berømt for dens agtværdige egetræsskov og rige dyreliv. Området har utrolig smuk natur og en behagelig temperatur året rundt.

Om vinteren er Uzana et dejligt sted for sport i bjergene. Skisæsonen starter midt i december og slutter i starten af april. Den totale længde af pisterne i området er tre kilometer. Skisportsområdet er beliggende 1.300 til 1.400 meter over havets overflade og er et af de smukkeste steder i Balkanbjergkæden. Uzana har gode forhold til snesport-, bjerg- og økoturisme. Den tilbyder en piste til professionelle skiløbere på 1.300 meter og har liften Pomagalski. Dette er den længste piste i området. Uzana er et rigtig godt sted for begyndere. Der er adskillige små skråninger, som er perfekte for dem, der lige har lært at stå på ski. Ligeledes er der også mini-lifter og skiskoler.

snow, uzanaEfter en lang dag fuld af nye oplevelser, byder Uzana dens gæster på varme og hyggelige hoteller, restauranter, kroer og små barer. Alle hoteller er perfekte til at slappe af i blandt de rolige omgivelser, og den atmosfære bjergene bringer med sig. Det bedste hotel i området er det trestjernede Prima S med restaurant, mødelokale, sportscenter, natklub og en panoramabar.

Også gennem sommeren tilbyder Uzana vidunderlige muligheder for afslapning. Kølige svømmebassiner, volleyball, ridning og indsamling af urter, svampe og bær er kun et udpluk af mulighederne.Seneste blog indlæg


Emne: Dato:
INTERNATIONAL Hotel Casino & Tower Suites i Golden Sands, Varna, Bulgaria 23-01-2015  
V2 i Varna centrum lige til strandene og byparken. 35% prisreduktion. Investeringsobjekt 25-11-2014  
Få rabat på Sunny Beach med bulgarien.dk 05-11-2014  
Godt mindre hotel til prisen 01-11-2014  
Sværvægtskamp udsat mellem Pulev og Klitschko 16-10-2014  

Galleri
BlogRing alle dage 08 - 21

De bedste vine fra bulgarien


gooflifebulgaria
Indsamling af personoplysninger | Links
Copyright © 2007 Skandinav Invest OOD. All rights reserved.