Ferieboliger
Udlejning - søg

Søg på ord eller sætning
Fly

Spørg om flybilletter

 

 


Online fly bestilling
klik her:

Klik her og udfyld formularen

Direkte fly til Bulgarien - klik her

ring telefontider bulgarien kundeservice


Skip Navigation Links Hjem » Bulga.. » Byer & Re.. » Bjergområder / ski.. » Sem..

semkovoSemkovo er et bjergområde, der er beliggende 17 kilometer væk fra byen Belitsa. Beliggende ved foden af Rilabjerget. Fyrreskovsområdet tilbyder rigtigt gode betingelser for vintersport og turisme i bjergene om sommeren. Semkovo er meget anderledes end de andre store og støjende områder. Skiløbere skal ikke gå på beskidte og mudrede veje for at komme op på skråningerne. Der er kun uberørt natur og hvid fin sne. Dette er ikke et moderne og smart område. Semkovo er et sted, kendere vil sætte pris på. Ikke desto mindre er det et område, hvor turister kan finde alt, hvad der hører sig til en perfekt skiferie.

Hotellerne i Semkovo er varme og hyggelige. Den eneste mangel der gør at de ikke kan måle sig med moderne hoteller, er de gamle møbler i værelserne. Imidlertid vil dette snart ændre sig, da Semkovo er ved at blive et mere populært ferieområde. Dette vil uden tvivl være med til, at investorer snart vil bidrage til forbedringer på de materielle mangler i byen.

Semkovo tilbyder syv pister med en total længde på fire kilometer. Dette inkluderer tre pister på de nordlige skråninger, der har alle former for sværhedsgrader. Alle har de perfekte vedligeholdte slæbelifte. Pisterne for begyndere er lige bag hotel Rila. I den anden retning, under en kilometer væk fra hotel Rila, er skiområderne for øvede og professionelle.

snow, semkovoOmrådet er for det meste dækket af sne fra slutningen af november til midt i april. En enestående turistattraktion, foruden skiløb, er at tage en tur på slæder, der er dækket af farverige tæpper som tager gæster med til den nærliggende by Belitsa og rundt til forskellige turistattraktioner i Semkovo. Om efteråret er området dækket af utallige farverige og duftende blomster og urter. Gennem sommeren er Semkovo et afgangssted for mange bjergvandringsruter i Rilabjerget og Rila naturreservat.

Et særligt interessant sted at besøge, er den nyåbnede Dansende Bjørne Park. Parken er beliggende i skovområdet med naturlige vandressourcer og er hjemsted for den vilde brune bjørn.

Semkovo er det perfekte sted for dem, der gerne vil væk fra hverdagens travlhed og opleve bjergenes skønhed.Seneste blog indlæg


Emne: Dato:
INTERNATIONAL Hotel Casino & Tower Suites i Golden Sands, Varna, Bulgaria 23-01-2015  
V2 i Varna centrum lige til strandene og byparken. 35% prisreduktion. Investeringsobjekt 25-11-2014  
Få rabat på Sunny Beach med bulgarien.dk 05-11-2014  
Godt mindre hotel til prisen 01-11-2014  
Sværvægtskamp udsat mellem Pulev og Klitschko 16-10-2014  

Galleri
BlogRing alle dage 08 - 21

De bedste vine fra bulgarien


gooflifebulgaria
Indsamling af personoplysninger | Links
Copyright © 2007 Skandinav Invest OOD. All rights reserved.