Ferieboliger
Udlejning - søg

Søg på ord eller sætning
Fly

Spørg om flybilletter

 

 


Online fly bestilling
klik her:

Klik her og udfyld formularen

Direkte fly til Bulgarien - klik her

ring telefontider bulgarien kundeservice


Skip Navigation Links Hjem » Bulga.. » Byer & Re.. » Bjergområder / ski.. » Pampo..

skiingPamporovo er et moderne skisportsområde beliggende i hjertet af det smukke bjergmassiv Rhodope med fyrretræsskov, 85 kilometer fra Bulgariens tredjestørste by Plovdiv og nær den græske grænse. Det er det sydligste skiområde i Europa og er derfor det mest solrige med skøn sne gennem hele sæsonen. Pamporovo er beliggende 1.650 meter over havets overflade og ved foden af bjergtinden Snejanka (1.926 meter).

Skiområdet i Pamporovo er ikke lige så stort som det i Bansko med skråninger, der er perfekte for begyndere og let øvede. Alle de store pister starten fra toppen af bjerget, hvor TV-tårnet er placeret. Den sværeste piste er ”Muren”. Dem der elsker skiskydning og langrend vil også nyde Pamporovo. I området er en af de bedste skiskoler i Europa beliggende. Den er international kendt for dens erfarne instruktører, som underviser begyndere i grupper eller enkeltpersoner fra to til fire timer dagligt. Varigheden af de forskellige skikurser er mellem tre og tolv dage, og alle der består kurserne får et bevis. For familier med børn er skibørnehaven en god ide.

pamporovo viewPamporovo er fortrinsvis bebygget af en gruppe store hoteller og nye lejlighedskomplekser. Området er livligt gennem vintersæsonen fra midt i december til midt i april, ligesom om sommeren hvor det kølige klima og smukke bjerglandskab gør det til et populært sted for vandreture, mountainbiking og picnicture med familien. Der er mange barer og restauranter samt et lille indkøbscenter. Pamporovo har masser at tilbyde til skiløbere og snowboardere, der elsker at feste og slå sig løs efter at have nydt en dag på pisterne. Der er mange steder, der er værd at besøge, og ingen steder ligner hinanden. Hver eneste bar, pub eller diskotek har sin egen specielle stil og atmosfære. De lokale har startet mange gode steder at gå hen. De fleste steder er personalet professionelle, meget hjælpsomme, venlige og taler engelsk samt andre gængse sprog.Seneste blog indlæg


Emne: Dato:
INTERNATIONAL Hotel Casino & Tower Suites i Golden Sands, Varna, Bulgaria 23-01-2015  
V2 i Varna centrum lige til strandene og byparken. 35% prisreduktion. Investeringsobjekt 25-11-2014  
Få rabat på Sunny Beach med bulgarien.dk 05-11-2014  
Godt mindre hotel til prisen 01-11-2014  
Sværvægtskamp udsat mellem Pulev og Klitschko 16-10-2014  

Galleri
BlogRing alle dage 08 - 21

De bedste vine fra bulgarien


gooflifebulgaria
Indsamling af personoplysninger | Links
Copyright © 2007 Skandinav Invest OOD. All rights reserved.