Ferieboliger
Udlejning - søg

Søg på ord eller sætning
Fly

Spørg om flybilletter

 

 


Online fly bestilling
klik her:

Klik her og udfyld formularen

Direkte fly til Bulgarien - klik her

ring telefontider bulgarien kundeservice


Skip Navigation Links Hjem » Bulga.. » Byer & R.. » Bjergområder / sk.. » Dobrin..

Dobrinishte er beliggende i den sydvestlige del af Bulgarien, 165 kilometer væk fra Sofia og kun 6 kilometer syd for Bansko. Den er omgivet af tre bjerge: Pirin, Rila og Rhodopes. Byens navn opstod som en hyldest til den ubeskrivelige smukke natur. ”Dobri neshta” (”gode ting”) sagde de, henrykte over den smukke natur, mineralkilderne og den friske luft og gav byen navnet Dobrinishte. Byen er det perfekte sted for aktiv turisme. Byen var før det mest kendte skiområde både med hensyn til skiløb og kurbade i Pirinbjergene. Men de senere års modernisering af Bansko, har givet byen en førerposition som det bedste vinter- og skiområde i Pirin. Dermed har Dobrinishte stået lidt i skyggen af Bansko. Byen er dog stadig populær på grund af mineralkilderne og nem adgang til bjergene.

Dobrinishte er et berømt kursted i Pirin. Der er omkring 17 mineralkilder med vandtemperaturer på mellem 30 og 43 grader celsius. Mange af kilderne er populære på grund af deres helbredende egenskaber. Vandet er kendt for at kunne kurere næsten enhver sygdom: Nervesystemet, hudsygdomme, ledsygdomme, nyrer, lever, gnavesår osv. De mest berømte kilder er sølvkilderne, der er rige på sølvioner. Der er adskillige feriehuse med kurbadsfaciliteter nær kilderne.

For de kulturelle og historisk interesserede vil kirkerne ”St. Peter”, ”St. Paul” og ”Assumption of Most Holy Mary” have stor interesse. En enestående attraktion er Edelweisshaven, som er den eneste i Bulgarien.

Dobrinishte er et afgangssted til ”Gotce Delchev” og ”Bezbog” ferieområderne. Disse to ferieområder har optimale muligheder for bjergturisme, skisport og alpine discipliner. Dobbeltsædeede lifte forbinder de to områder. Den længste piste i Bulgarien, der er mere end fire kilometer lang, er beliggende tæt på.Seneste blog indlæg


Emne: Dato:
INTERNATIONAL Hotel Casino & Tower Suites i Golden Sands, Varna, Bulgaria 23-01-2015  
V2 i Varna centrum lige til strandene og byparken. 35% prisreduktion. Investeringsobjekt 25-11-2014  
Få rabat på Sunny Beach med bulgarien.dk 05-11-2014  
Godt mindre hotel til prisen 01-11-2014  
Sværvægtskamp udsat mellem Pulev og Klitschko 16-10-2014  

Galleri
BlogRing alle dage 08 - 21

De bedste vine fra bulgarien


gooflifebulgaria
Indsamling af personoplysninger | Links
Copyright © 2007 Skandinav Invest OOD. All rights reserved.