Ferieboliger
Udlejning - søg

Søg på ord eller sætning
Fly

Spørg om flybilletter

 

 


Online fly bestilling
klik her:

Klik her og udfyld formularen

Direkte fly til Bulgarien - klik her

ring telefontider bulgarien kundeservice


Skip Navigation Links Hjem » Bulga.. » Byer & Re.. » Bjergområder / ski.. » Chepe..

chepelareChepelare er beliggende i de smukke bløde Rhodopibjerge, i den sydlige del af Bulgarien, langs Chepelarskaflodens to breder. Byen er beliggende 1.200 meter over havets overflade, og vintersæsonen sørger for de bedste skiomgivelser i Bulgarien. Sofia ligger 230 kilometer væk og Plovdiv 80 kilometer væk. Det verdenskendte skiområde i Pamporovo er kun 10 kilometer væk.   Chepelare er også kendt som fødebyen af den bulgarske olympiademester i skiskydning fra Nagano 1998 – Ekaterina Dafovska.

Pisterne er åbne fra december til april alt afhængig af sneen. Området tilbyder lette pister for børn og begyndere lige i centrum af byen. Pisterne varierer i sværhedsgrad fra sort til grøn, og nogle af dem er de længste i Bulgarien. Pisternes totale længde er 11 km., og de er inddelt i to områder.
Mechi Chal 1 er en sort piste, der er 3.150 meter lang og 50 meter bred med en total højdeforskel fra start til slut på 720 meter og er kvalificeret til at blive brugt i internationale konkurrencer.
Mechi Chal 2 (Turisticheska) er en kombination af røde og grønne pister, der strækker sig over 5.250 meter og er 25 meter bred med en total højdeforskel fra start til slut på 720 meter. Der er også en tre kilometer lang langrendsbane i en højde af 1.282 meter over havets overflade. Også fem kilometer lange skiskydningsbaner findes her. En turist vil aldrig kede sig, da området også tilbyder parallel slalom for skiløbere, skikonkurrencer blandt andet Chepelare Cup, Orion Cup samt flere, skiskoler, kælkekonkurrencer og udendørs vinterkarneval.

chepelare, snow pathOgså om sommeren er Chepelare et sted med højeste herlighedsværdi. De smukke Rhodopisbjerge er et roligt område, der er et perfekt sted at slappe af, vandre, cykle og fordrive tiden med landsbyturisme. Chepelare er et afgangssted for mange turistruter til de vestlige Rhodopebjerge: Til Krastova Gora (skov), Pamporovo, Chudnite Mostove (smukke broer), til Haidouki Poliani (Haidouks lysninger), Shiroka Laka osv.

Den eneste måde at komme til Chepelare på er ved at tage bussen eller lejebil.  Der er regelmæssige busruter til Plovdiv, Assenovgrad, Sofia, Smolyan, Pamporovo, Devin, Shiroka Laka og andre mindre byer. Busstationen er placeret på den venstre bred af Chepelarskafloden.Seneste blog indlæg


Emne: Dato:
INTERNATIONAL Hotel Casino & Tower Suites i Golden Sands, Varna, Bulgaria 23-01-2015  
V2 i Varna centrum lige til strandene og byparken. 35% prisreduktion. Investeringsobjekt 25-11-2014  
Få rabat på Sunny Beach med bulgarien.dk 05-11-2014  
Godt mindre hotel til prisen 01-11-2014  
Sværvægtskamp udsat mellem Pulev og Klitschko 16-10-2014  

Galleri
BlogRing alle dage 08 - 21

De bedste vine fra bulgarien


gooflifebulgaria
Indsamling af personoplysninger | Links
Copyright © 2007 Skandinav Invest OOD. All rights reserved.