Ferieboliger
Udlejning - søg

Søg på ord eller sætning
Fly

Spørg om flybilletter

 

 


Online fly bestilling
klik her:

Klik her og udfyld formularen

Direkte fly til Bulgarien - klik her

ring telefontider bulgarien kundeservice


Skip Navigation Links Hjem » Bulga.. » Byer & Re.. » Bjergområder / ski.. » Boro..

borovetsSkiområdet omkring Borovets er det ældste i Bulgarien. Det er beliggende i en smuk fyrretræsskov, på skråningen af bjerget Mussala 73 kilometer væk fra Sofia. Området udviklede sig allerede i kommunisttiden og blev et centrum for vintersport - et perfekt sted at slappe af og komme til kræfter.

Pisterne der begynder i en højde fra 2.540 meter og til 1.323 meter, er ideelle for begyndere og let øvede. Mulighederne for skiløb er mere begrænsede end i Bansko. Liftsystemet trænger til at blive moderniseret. På trods af disse minusser, er Borovets et populært område, der tiltrækker skiløbere fra mange lande med dets smukke natur og afslappede atmosfære. Området er alpint. I vintertiden har det optimale forhold til skiløb, natskiløb, snowboarding, langrend, skihop og skiskydning. Der er gode ruter til skiløb for begyndere, let øvede og øvede. Ruterne er udstyrede med internationale afmærkninger og skilte på flere sprog.

borovets, snow pathBorovets tilbyder også et stort udvalg af muligheder for natteliv med dens mange klubber, barer og skikarnevaller, hvilke er rigtige ”fiestas” for besøgende. Der er også mulighed for at tage på organiserede skiture i grupper sammen med erfarne guider. Disse ture går til smukke områder på bjerget Rila. Oplev fx De Syv Rilasøer, bjergtinden Malyovitsa, bjergtinden Mussala og mange andre steder. Der bliver også regelmæssigt planlagt ture til den bulgarske kongelige residens i Bistritsa, hvor kongen bor, samt fotosafari. Der er også ture til forskellige turistattraktioner i Bulgarien. Blandt de mest interessante af disse er ture til Melnik med dens unikke pyramider og berømte vine, Sofia, Plovdiv og klosteret i Rila.

Det er ikke kun om vinteren, Borovets er fortryllende og attraktiv. Alle cafeer, restauranter og barer er åbne for dem, der er på cykel- eller vandreferie. Vejret er dejligt og solrigt gennem sommeren, hvilket passer perfekt til lange gåture og til at tage familien med på picnic. Det er et af de smukkeste steder i Europa at foretage vandringer.Seneste blog indlæg


Emne: Dato:
INTERNATIONAL Hotel Casino & Tower Suites i Golden Sands, Varna, Bulgaria 23-01-2015  
V2 i Varna centrum lige til strandene og byparken. 35% prisreduktion. Investeringsobjekt 25-11-2014  
Få rabat på Sunny Beach med bulgarien.dk 05-11-2014  
Godt mindre hotel til prisen 01-11-2014  
Sværvægtskamp udsat mellem Pulev og Klitschko 16-10-2014  

Galleri
BlogRing alle dage 08 - 21

De bedste vine fra bulgarien


gooflifebulgaria
Indsamling af personoplysninger | Links
Copyright © 2007 Skandinav Invest OOD. All rights reserved.