Ferieboliger
Udlejning - søg

Søg på ord eller sætning
Fly

Spørg om flybilletter

 

 


Online fly bestilling
klik her:

Klik her og udfyld formularen

Direkte fly til Bulgarien - klik her

ring telefontider bulgarien kundeservice


Skip Navigation Links Hjem » Bulgar.. » Byer & Res.. » Bjergområder / skiomr..

rila lakesBjerge optager halvdelen af Bulgariens landområde og er utroligt forskellige. Ujævne snedækkede bjergtinder, bløde, grønne skråninger, kølige skove der medbringer duften af urter og vilde frugter, vilde floder, krystalklare blå søer, mineralkilder, naturreservater, sjældne planter, store farlige vildsvin, varme bade, skiområder og små billedskønne landsbyer med levende traditioner - alle bjerge i Bulgarien har alle deres specielle karaktertræk, fascinerende natur og smukke navn.

Bjerget Rila er det højeste bjerg på hele balkanhalvøen. Det er en del af Rila-Rhodope massivet, og er beliggende i den nordøstlige ende set fra Bansko/Razlog dalen. Rila kunne godt ligne et stykke af alperne. Smidt ind i hjertet af Balkan med 130 alpine bjergtinder, der befinder sig 2.000 meter over havets overflade, gletscherdale og -søer. Rila er det mest majestatiske bulgarske bjerg med dets højeste bjergtinde Mussala i en højde af 2.925 meter, 219 bjergsøer, over 2.000 forskellige planter og et rigt dyreliv.  Disse naturrige omgivelser omgiver Bulgariens mest berømte kloster – Rilaklostret, samt landets ældste vintersportssted Borovets og adskillige mindre, men charmerende, områder så som Govedartsi, Maliovitsa og Semkovo.
Bulgaria map
Bjerget Pirin
er landets næsthøjeste bjerg. Det er beliggende i den sydvestlige del af landet mellem floderne Struma og Mesta. Pirinbjerget er et strålende islandskab med bjergtinder og søer, der tilbyder nogle af de smukkeste vandreruter i Europa. Det nordlige Pirin er hjemsted for den højeste bjergtinde Vihren (2.914 meter), 60 andre tinder over 2.500 meter og gletschersøer. Det er også stedet hvor de velkendte varme bade og spa områder i Sandanski og Dobrinishte, og det nyeste skiområde, Bansko, er beliggende. 

Bjerget Rhodope
kan kaldes det grønneste og smukkeste bjerg. Det er beliggende i den sydlige del set i forhold til Bansko/Razlog dalen. Sne og sol, ren luft, det milde klima påvirket af middelhavsområdet, nærheden til Grækenland, stærke folketraditioner, fantastisk køkken, hjertelige og gæstfrie folk, det største skiområde Pamporovo, den smukke by i Chepelare, adskillige mineralkilder og det mest populære sted for økoturisme Momchilovtsi, giver de bedste betingelser for oplevelsesturisme og gode rejseminder. 

mountainBalkanbjergkæden
er den længste bjergkæde, der krydser hele landet fra grænsen til Serbien til sortehavskysten. Bjergkæden er også kendt som Stara Planina eller ”Det Gamle Bjerg.” Den 550 kilometer lange balkanbjergkæde er blevet et symbol for Bulgarien, et arnested for den bulgarske tradition og et sted hvor bulgarske traditioner og kultur er blevet bevaret gennem Ottomanstyret. Den fungerer også som en klimabarriere, der deler Bulgarien ind i to dele som giver 1 grad højere temperatur i den sydlige del af landet. De smukkeste byer og museumslandsbyer i balkanbjergkæden er centrum for økoturisme. Byerne er Kotel, Zheravna, Tryavna, Arbanassi, Bozhentsi og Etura. Det geografiske centrum af Bulgarien, Uzana, er også beliggende her.
Der er adskillige mindre, men smukke, bjerge i Bulgarien, så som Vitosha, med det kendte Vitosha skiområde, Stranszha, Sakar, Osogovo og Liulin. Tæt på Sofias dynamiske liv.Seneste blog indlæg


Emne: Dato:
INTERNATIONAL Hotel Casino & Tower Suites i Golden Sands, Varna, Bulgaria 23-01-2015  
V2 i Varna centrum lige til strandene og byparken. 35% prisreduktion. Investeringsobjekt 25-11-2014  
Få rabat på Sunny Beach med bulgarien.dk 05-11-2014  
Godt mindre hotel til prisen 01-11-2014  
Sværvægtskamp udsat mellem Pulev og Klitschko 16-10-2014  

Galleri
BlogRing alle dage 08 - 21

De bedste vine fra bulgarien


gooflifebulgaria
Indsamling af personoplysninger | Links
Copyright © 2007 Skandinav Invest OOD. All rights reserved.