Ferieboliger
Udlejning - søg

Søg på ord eller sætning
Fly

Spørg om flybilletter

 

 


Online fly bestilling
klik her:

Klik her og udfyld formularen

Direkte fly til Bulgarien - klik her

ring telefontider bulgarien kundeservice


Skip Navigation Links Hjem » Bulgar.. » Byer & Res.. » Sydlige Sort.. » Saint V..

saint vlas, black seaByen Sveti Vlas (St. Vlas) har ca. 3.000 indbyggere og er beliggende kun fire kilometer nord for Sunny Beach og ni kilometer væk fra byen Nessebar. Den ligger ved foden af Stara Planinabjergene (også kaldet Balkanbjergene) og kan derfor tilbyde en smuk kombination af hav- og bjergklima. Netop på grund af dette specielle klima, er byen et ideelt feriested, for folk der lider af lunge- og knoglesygdomme. St. Vlas er også et foretrukket feriested for dem, der gerne vil opleve og nyde det fantastiske syn af bjergene samtidig med, at der er mulighed for at nyde strandlivet.

I byen er der tre vidunderlig strande med en total længde på 1,5 kilometer. Den midterste strand er den længste. Syd for denne er den lille ”camping” strand, og den tredje strand er tæt ved det nye havneområde, der tilbyder alt hvad en yachtentusiast kunne tænke sig for at nyde en uforglemmelig sommerferie.

st. vlasDet store antal af private hoteller i Sveti Vlas tilbyder en vifte af stilarter og med kvalitet i højsædet, hvilket gør denne lille by til et foretrukket rejsemål for turister. Det firestjernede hotel Laguna Hotel skiller sig ud på grund af dets smukke design og høje serviceniveau. Der er også mange trestjernede hoteller i byen f.eks. Alfa, Astra, Bel Ami, Gala og Intzaraki. Ligesom andre byer ved havet er der også rig mulighed for privat indkvartering.

I St. Vlas er der ikke kun store restauranter, der er også mange små pubber, kroer og cafeer, ligesom du finder fastfood og forfriskninger langs stranden.

Til fordel for besøgende, er der regelmæssige busruter fra Nessebar, Sunny Beach og Burgas til Sveti Vlas samt mange private minibusser, rutebusser og almindelige taxaer. Der er også mulighed for at blive transporteret via vandet til og fra Nessebar og fra Burgas til Sunny Beach.Seneste blog indlæg


Emne: Dato:
INTERNATIONAL Hotel Casino & Tower Suites i Golden Sands, Varna, Bulgaria 23-01-2015  
V2 i Varna centrum lige til strandene og byparken. 35% prisreduktion. Investeringsobjekt 25-11-2014  
Få rabat på Sunny Beach med bulgarien.dk 05-11-2014  
Godt mindre hotel til prisen 01-11-2014  
Sværvægtskamp udsat mellem Pulev og Klitschko 16-10-2014  

Galleri
BlogRing alle dage 08 - 21

De bedste vine fra bulgarien


gooflifebulgaria
Indsamling af personoplysninger | Links
Copyright © 2007 Skandinav Invest OOD. All rights reserved.