Ferieboliger
Udlejning - søg

Søg på ord eller sætning
Fly

Spørg om flybilletter

 

 


Online fly bestilling
klik her:

Klik her og udfyld formularen

Direkte fly til Bulgarien - klik her

ring telefontider bulgarien kundeservice


Skip Navigation Links Hjem » Bulgar.. » Byer & Res.. » Sydlige Sort.. » Sinemor..

beachSinemorets er en lille by, nær udmundingen af Velekafloden, i den sydligste og smukkeste del af sortehavskysten. Byen er beliggende seks kilometer fra Ahtopol. Der er to store strande. Den ene, der ligger mod nord, har en bred stribe af sand, der grænser op til Velekaflodens udmunding fra den ene bred til den anden. Den anden strand ligger mod syd og strækker sig mellem klipperne. Den nordlige strand er knap så populær som den sydlige, da den er svær at komme til på grund af dårlige veje, og er foretrukken af unge mennesker, nudister og dem der søger efter fred og ro. På den sydlige strand er der to store pubber, hvor man kan købe fastfood og forfriskninger. Der er mange mennesker i højsæsonen, da den er nem at komme til, enten til fods eller i bil.

sea view, sinemoretsByen Sinemorets ligger ved Strandzhabjergene midt i et naturreservat, hvilket gør byen attraktiv for naturelskere. Få kilometer væk i Rezovo kan man besøge den fantastiske Silistarstrand, som gennem de sidste par år er blevet en populær strand blandt turister. Stranden har vidunderligt sand og er elsket af børnefamilier på grund af det lavvandede og altid krystalklare vand. Tæt ved klipperne hvor stranden ender, er der rig mulighed for amatør- og professionelle dykkere at opleve Sortehavets undervandsliv.

I højsæsonen er Sinemorets ikke tæt pakket af turister, og det er derfor let at finde værelser på små velekviperede hoteller. Der er også mulighed for privat indkvartering og familiehoteller. Der er ingen natklubber i byen, men i stedet er der adskillige restauranter, der tilbyder forskellige typer af køkkener samt barer, cafeer og pubber.Seneste blog indlæg


Emne: Dato:
INTERNATIONAL Hotel Casino & Tower Suites i Golden Sands, Varna, Bulgaria 23-01-2015  
V2 i Varna centrum lige til strandene og byparken. 35% prisreduktion. Investeringsobjekt 25-11-2014  
Få rabat på Sunny Beach med bulgarien.dk 05-11-2014  
Godt mindre hotel til prisen 01-11-2014  
Sværvægtskamp udsat mellem Pulev og Klitschko 16-10-2014  

Galleri
BlogRing alle dage 08 - 21

De bedste vine fra bulgarien


gooflifebulgaria
Indsamling af personoplysninger | Links
Copyright © 2007 Skandinav Invest OOD. All rights reserved.