Ferieboliger
Udlejning - søg

Søg på ord eller sætning
Fly

Spørg om flybilletter

 

 


Online fly bestilling
klik her:

Klik her og udfyld formularen

Direkte fly til Bulgarien - klik her

ring telefontider bulgarien kundeservice


Skip Navigation Links Hjem » Bulgar.. » Byer & Reso.. » Sydlige Sorte.. » Pomorie

pomorieByen Pomorie, der har et indbyggertal på 15.000, er beliggende på en smal klippehalvø, der på den ene side grænser op til havet og på den anden side til Pomoriesøen. Den er beliggende 18 kilometer nord for Burgas og samme afstand til Nessebar.

Det fine gyldne og sorte sand på strandende (helbredende og rig på jern), det varme og klare havvand og det store antal solskinstimer, gør Pomorie til et attraktivt sted for turister fra hele verden. Takket den fredede natur og de økologiske forhold, er byen blevet tildelt en Blå Flag Pris (en prestigefyldt international pris for områder med rent miljø).

Andre ting foruden byens smukke strande appellerer også til turister fx dens helbredende mudderbade, der er bygget cirka to kilometer udenfor byen på Pomoriesøens dæmning. De kurende egenskaber ved søens mudder blev opdaget allerede i det tredje til fjerde århundrede før Jesus, selvom det første mudderkurbad først blev opført her i 1902. Mudderet lindrer knogle- og muskelsmerter, piskesmæld, gigt, hoftegigt, hekseskud, diskusprolapser, brok osv.

beach, black sea, pomorieEt af de mest besøgte steder i Pomorie er det gamle gravmæle, fra dengang romerne dominerede disse lande. Det er også værd at besøge det stadig fungerende kloster ”St. George”, der er bygget i middelalderen, der stadig den dag i dag indeholder ikoner fra det attende og nittende århundrede. Også den lille kirke ”Christ Transfiguration” fra 1764 og kirken ”Virgin Mary” er sights som er værd et besøg.

Pomorie tilbyder ikke kun overnatning i nybyggede hoteller, der er også mulighed for privat indkvartering og overnatning i de to kurbadecentre. Campingpladsen ”Europa” tilbyder overnatning i bungalows, mens campingpladsen ”Aheloy” otte kilometer nord for byen tilbyder plads til campister i telt eller campingvogn.

Foruden turisme, lever lokalbefolkningen af landbrug, saltproduktion, fiskeri og vinfremstilling (Pomorie cognac og Dimyat hvidvin er fortræffelige eksempler på Bulgariens vinproduktion).Seneste blog indlæg


Emne: Dato:
INTERNATIONAL Hotel Casino & Tower Suites i Golden Sands, Varna, Bulgaria 23-01-2015  
V2 i Varna centrum lige til strandene og byparken. 35% prisreduktion. Investeringsobjekt 25-11-2014  
Få rabat på Sunny Beach med bulgarien.dk 05-11-2014  
Godt mindre hotel til prisen 01-11-2014  
Sværvægtskamp udsat mellem Pulev og Klitschko 16-10-2014  

Galleri
BlogRing alle dage 08 - 21

De bedste vine fra bulgarien


gooflifebulgaria
Indsamling af personoplysninger | Links
Copyright © 2007 Skandinav Invest OOD. All rights reserved.