Ferieboliger
Udlejning - søg

Søg på ord eller sætning
Fly

Spørg om flybilletter

 

 


Online fly bestilling
klik her:

Klik her og udfyld formularen

Direkte fly til Bulgarien - klik her

ring telefontider bulgarien kundeservice


Skip Navigation Links Hjem » Bulgar.. » Byer & Reso.. » Sydlige Sorte.. » Nesse..

old town, nessebar, seaByen Nessebar har et indbyggertal på cirka 10.000 indbyggere og er beliggende 37 kilometer nordøst for Burgas. Byens strande er betragtet som en af de fineste og bedste langs sortehavskysten på grund af det brede stykke sand mellem Nessebar og byen Ravda, der er dækket af gyldent sand. Nessebar er inddelt i to områder: Ny Nessebar og Gamle Nessebar.

Nessebars gamle by er billedskøn og er beliggende på en lille klippehalvø og forbundet med fastlandet af en smal stribe land på 400 meter. Byens gamle ånd lever stadig i dette område og er derfor en attraktion, der tiltrækker turister fra hele verden. Dem der elsker fortidens atmosfære vil helt sikkert nyde denne gamle by med de små brolagte gader, smukke torvepladser og toetagers træhuse med stenfundament. Ligeledes kan man også finde adskillige bulgarske souvenirbutikker, samt små hyggeligt restauranter, pubber og kroer.

old, city, town, nessebarSærlig imponerende er antallet af kirker. Ifølge legender, har der været ikke mindre end 41 kirker i Nessebar. The Old Bishopric er den ældste kirke. Den blev bygget i det 4 til 5 århundrede og fungerede som kirke op gennem middelalderen. I dag er den største af kirkerne i Nessebar, hvis bygning har overlevet, og stadig står der den dag i dag. Af andre kendte kirker kan nævnes: The Church of St. Spas, the Church of Christ Pantocrator, the Churc of St. Stephan eller The New Bishopric. Hvad enten de er bygget under byzantinsk, bulgarsk eller ottomansk styre af byen, repræsenterer kirkerne i byen Nessebar en rig arkitektonisk kulturarv fra den østlige ortodokse verden, og illustrerer den gradvise udvikling fra tidlige kristne basilikaer til middelalderens korsformede kirker. Overnattende turister kan vælge enten et moderne to- til firestjernet hotel eller privat indkvartering.Seneste blog indlæg


Emne: Dato:
INTERNATIONAL Hotel Casino & Tower Suites i Golden Sands, Varna, Bulgaria 23-01-2015  
V2 i Varna centrum lige til strandene og byparken. 35% prisreduktion. Investeringsobjekt 25-11-2014  
Få rabat på Sunny Beach med bulgarien.dk 05-11-2014  
Godt mindre hotel til prisen 01-11-2014  
Sværvægtskamp udsat mellem Pulev og Klitschko 16-10-2014  

Galleri
BlogRing alle dage 08 - 21

De bedste vine fra bulgarien


gooflifebulgaria
Indsamling af personoplysninger | Links
Copyright © 2007 Skandinav Invest OOD. All rights reserved.