Ferieboliger
Udlejning - søg

Søg på ord eller sætning
Fly

Spørg om flybilletter

 

 


Online fly bestilling
klik her:

Klik her og udfyld formularen

Direkte fly til Bulgarien - klik her

ring telefontider bulgarien kundeservice


Skip Navigation Links Hjem » Bulgarien » Byer & Resorts » Sydlige Sortehav » Kiten

kitenKiten er beliggende på den sydøstlige del af den bulgarske sortehavskyst, på en halvø, omgivet af to smukke bugter. Byen ligger 55 kilometer sydøst for Burgas og kun fem kilometer syd for Primorsko. Enhver besøgende til denne dejlige by bliver tiltrukket af dens milde klima, uspolerede natur og hav og venlige lokalbefolkning.

I dag er Kiten en velstående moderne turistby. Byens hyggelige hoteller, private indkvarteringer, campingpladser og moteller, besøges hver sommer af flere end 70.000 turister. Kiten tilbyder forskellige former for vandsport, sejlsport, undervandsfiskning og vandski. Også fodboldbaner, tennisbaner, basket- og volleyballbaner, pool, ”banan” osv. bliver tilbudt.

Udflugter og picnicer bliver udbudt i Stranja Park og Ropotamo Reservatet. Turister kan tage på bevidsthedsudvidende ture til Primorsko, Sozopol, Duni, Nessebar osv. Dem der gerne vil føle den gamle ånd og de landlige bulgarske traditioner kan besøge byerne Yasna Polyana og Pismenovo. Besøgende kan nyde en yacht- eller bådtur. Børn vil også elske stedet, da der er utallige muligheder for spændende underholdning.

beach, black sea, kitenTurister vil uden tvivl sætte pris på de utallige muligheder, der er for at finde en god lokal restaurant eller kro. De fleste af restauranterne tilbyder traditionel bulgarsk mad såsom fiske- og havspecialiteter og barbeque grill-retter. Levende musik eller anden underholdning er almindelig service i restauranterne. For dem der vil opleve nattelivet, er der rig mulighed for at feste i en af de mange klubber og diskoteker i byen.

Kiten har to strande. Mod nord er stranden Kiten Altiman og i syd stranden Kiten Yug. Den nordlige strand har finkornet sand og er beliggende for enden af bugten. Den sydlige strand er mere end en kilometer lang og er beliggende i Urdovitsabugten. Mod syd løber den sammen med Kiten River, hvor der lever mange forskellige fiskearter.Seneste blog indlæg


Emne: Dato:
INTERNATIONAL Hotel Casino & Tower Suites i Golden Sands, Varna, Bulgaria 23-01-2015  
V2 i Varna centrum lige til strandene og byparken. 35% prisreduktion. Investeringsobjekt 25-11-2014  
Få rabat på Sunny Beach med bulgarien.dk 05-11-2014  
Godt mindre hotel til prisen 01-11-2014  
Sværvægtskamp udsat mellem Pulev og Klitschko 16-10-2014  

Galleri
BlogRing alle dage 08 - 21

De bedste vine fra bulgarien


gooflifebulgaria
Indsamling af personoplysninger | Links
Copyright © 2007 Skandinav Invest OOD. All rights reserved.