Ferieboliger
Udlejning - søg

Søg på ord eller sætning
Fly

Spørg om flybilletter

 

 


Online fly bestilling
klik her:

Klik her og udfyld formularen

Direkte fly til Bulgarien - klik her

ring telefontider bulgarien kundeservice


Skip Navigation Links Hjem » Bulgar.. » Byer & Reso.. » Sydlige Sorte.. » Ahtopol

ahtopol, bulgaria, black seaAhtopol, der er beliggende på en halvø, er en lille kystby på den sydlige del af den bulgarske sortehavskyst. Den er beliggende 87 kilometer sydøst for Burgas og tæt på grænsen til Tyrkiet. Der er regelmæssige bus- og minibusafgange til Burgas (der kører igennem de fleste byer og landsbyer på den sydlige del af kysten) og til de nærliggende byer Sinemoretz og Rezovo.

Ahtopol er en lille by med en mole på den sydlige del af halvøen, og en dejlig lang strand på to kilometer med gyldent sand mod nord. Vandet er for det meste varmere og roligere her. På øen kan turister finde hyggelige hoteller og privat indkvartering, hvor der er rig mulighed for afslapning. Ahtopol er et populært rejsemål for familier, der ikke har råd til de dyre områder i Bulgarien.
beach, black sea, bulgariaDerfor vil besøgende, der leder efter et natteliv lig Primorsko og Sunny Beach ikke finde det her. I byen vil man opleve et afbræk fra en travl hverdag og finde fred og ro, f.eks. ved at nyde en romantisk gåtur ud til fyrtårnet og kravle over klipperne ved siden af kajen.

I udkanten af byen er der to landsbyer: Brodilovo og Kosty, der er kendte for deres ilddanse (”nestinarski” danse) – gamle ritualer der bliver opført på glødende kul. Dette er virkelig værd at se! En af de smukkeste floder, Velekafloden, udmunder fem kilometer syd for Ahtopol og løber ud i Det Sorte Hav sammen med floderne Kamchiya og Ropotamo.

Dem der vil opleve en uforglemmelig spændende eventyrferie i en øde beliggenhed, i uberørt natur, vil være mere end tilfredse med et ophold i Ahtopol.

 Seneste blog indlæg


Emne: Dato:
INTERNATIONAL Hotel Casino & Tower Suites i Golden Sands, Varna, Bulgaria 23-01-2015  
V2 i Varna centrum lige til strandene og byparken. 35% prisreduktion. Investeringsobjekt 25-11-2014  
Få rabat på Sunny Beach med bulgarien.dk 05-11-2014  
Godt mindre hotel til prisen 01-11-2014  
Sværvægtskamp udsat mellem Pulev og Klitschko 16-10-2014  

Galleri
BlogRing alle dage 08 - 21

De bedste vine fra bulgarien


gooflifebulgaria
Indsamling af personoplysninger | Links
Copyright © 2007 Skandinav Invest OOD. All rights reserved.