Ferieboliger
Udlejning - søg

Søg på ord eller sætning
Fly

Spørg om flybilletter

 

 


Online fly bestilling
klik her:

Klik her og udfyld formularen

Direkte fly til Bulgarien - klik her

ring telefontider bulgarien kundeservice


Skip Navigation Links Hjem » Bulgar.. » Byer & Reso.. » Nordlige Sorte.. » Rivi..

Riviera beachRiviera Holiday Club ligger kun 17 km nord for sortehavsmetropolen Varna som nabo til feriekomplekset Golden Sands. Indtil 1989 var det regeringens residens, men efter kommunismens fald blev resortet restaureret og er nu det helt ideelle sted for en afslappende familieferie i en rolig atmosfære. Turister vil uden tvivl nyde de moderne hoteller, som ligger tæt på stranden i en lille park Disse hoteller og den private strand med faciliteter til rekreation og sport.byder på alle forudsætninger for en vellykket ferie med komfort og luksus.

Den kendsgerning, at Riviera Holiday Club ligger i en park med århundrede gamle træer og en masse naturlige mineralvandskilder, gør sammen med det specielle sortehavsklima området til et center for balneolgisk behandlinger som forstyrrelser både i det logmtorske system og i nervesystemet, neuroser, mental og fysisk udmattelse, overvægt og migræne.

Riviera Holiday Club er, som mange andre af sortehavsområdets ressorts, velegnet til afholdelse af forretningsarrangementer og konferencer.

Riviera pool, black sea viewGæsterne i Riviera Holiday Club kan vælge mellem fem gode restauranter med bulgarske specialiteter og retter fra det øvrige europæiske køkken. Ét af hotellerne har desuden specialiseret sig med en fiske- og skaldyrsrestaurant.
Til stor glæde og som behagelighed for gæsterne er der gode transportforbindelser mellem Riviera Holiday Club og Varna. Ud over de almindelige buslinjer fra resortet til Varna og lufthavnen kører der flere minibusser og private taxier - og priserne er beskedne.Seneste blog indlæg


Emne: Dato:
INTERNATIONAL Hotel Casino & Tower Suites i Golden Sands, Varna, Bulgaria 23-01-2015  
V2 i Varna centrum lige til strandene og byparken. 35% prisreduktion. Investeringsobjekt 25-11-2014  
Få rabat på Sunny Beach med bulgarien.dk 05-11-2014  
Godt mindre hotel til prisen 01-11-2014  
Sværvægtskamp udsat mellem Pulev og Klitschko 16-10-2014  

Galleri
BlogRing alle dage 08 - 21

De bedste vine fra bulgarien


gooflifebulgaria
Indsamling af personoplysninger | Links
Copyright © 2007 Skandinav Invest OOD. All rights reserved.