Ferieboliger
Udlejning - søg

Søg på ord eller sætning
Fly

Spørg om flybilletter

 

 


Online fly bestilling
klik her:

Klik her og udfyld formularen

Direkte fly til Bulgarien - klik her

ring telefontider bulgarien kundeservice


Skip Navigation Links Hjem » Bulgar.. » Byer & Reso.. » Nordlige Sorte.. » Kava..

viewKavarna er en af de relative store byer på sortehavskysten med sine ca. 12.000 indbyggere. Byen ligger 48 km nord for Varna og kun 12 km fra fra det pittoreske Kaliakra-forbjerg. Kyststrækningen nord for byen er høj og stejl med sine skinnende hvide limstensklipper medens kysten mod syd kan prale af sin skønne strand. Kavarna er kendt som et økologisk, rent område med en velbevaret skøn natur og en smuk kystlinie. Det er et område med helt perfekte betingelser for en afslappende sommerferie, men også for muligheden for jagtturisme om efteråret.

Kavarna er i disse år under udvikling til et attraktivt ferie- og turistområde, som kombinerer den moderne komfort med en enestående atmosfære samtidig med at den afslappede ro og charme er bevaret. Kavarna har samtidig en pulserende havn, som betjener Kavarnamiddelstore passager- og fragtfærger. Kun 3 km fra Kavarna på Chirakman højdedraget møder man resterne af den romerske fæstning og en middelalderlig by. Det nationale arkæologiske bevaringsområde Yailata har betydelige monumenter og rester fra forskellge historiske perioder. Et andet seværdigt område er forbjerget Kaliakra, som også er en arkæologisk bevaring, berømt for legenden om jomfruerne, som flettede deres hår sammen og sprang havet fordi de nægtede at acceptere den islamitiske religion fra tyrkerne. Der er adskillige museer i byen som fortjener et besøg - Dobruja og Sea Display, Bymuseet og Det Etnografiske Museum ligesom byens to kirker.

Kavarna tiltrækker flere og flere udenlandske investorer, og resultatet er de mange smukke ferieboligkomplekser, som skyder op i udkanten af byen. Kavarna vil inden længe blive det helt store golfcentrum efter bygningen af flere nye golfbaner i området – den ene er det helt unikke internationale Lighthouse Golf Resort, som ligger på klippetoppen direkte ved kysten mellem Kavarna og Balchik.

Kavarna beachOmrådet rundt om Kavarna er helt ideelt for jagtturisme – der er fire store jagtområder i de fire kommuner, Dobrich, Balchik, General Toshevo og Tervel, som også rummer en masse mineralske kilder og områder med helbredende mudder. I de senere år er Kavarna også begyndt at blive berømt som Bulgariens centrum for rockmusik takket være byens borgmester, som er en stor fan af rockmusik og som har stået i spidsen for koncerter med nogle af verdens største bands, Deep Purple, Scorpions, Apocaliptica, Helloween og andre. Byen huser også nationale og internationale folkemusikfestivaler og andre kulturelle events.Seneste blog indlæg


Emne: Dato:
INTERNATIONAL Hotel Casino & Tower Suites i Golden Sands, Varna, Bulgaria 23-01-2015  
V2 i Varna centrum lige til strandene og byparken. 35% prisreduktion. Investeringsobjekt 25-11-2014  
Få rabat på Sunny Beach med bulgarien.dk 05-11-2014  
Godt mindre hotel til prisen 01-11-2014  
Sværvægtskamp udsat mellem Pulev og Klitschko 16-10-2014  


Lej feriebolig


Beskrivelse af ejendom: Sted:
  Bendita Mare Golden Sands ... se alt Golden Sands  
  SUN Village Byala 4V ... se alt Byala  
  SUN Village Byala 3V ... se alt Byala  

Se alle tilbud om lejeGalleri
BlogRing alle dage 08 - 21

De bedste vine fra bulgarien


gooflifebulgaria
Indsamling af personoplysninger | Links
Copyright © 2007 Skandinav Invest OOD. All rights reserved.