Ferieboliger
Udlejning - søg

Søg på ord eller sætning
Fly

Spørg om flybilletter

 

 


Online fly bestilling
klik her:

Klik her og udfyld formularen

Direkte fly til Bulgarien - klik her

ring telefontider bulgarien kundeservice


Skip Navigation Links Hjem » Bulgar.. » Byer & Reso.. » Nordlige Sorte.. » Albena

tennis-courtAlbena Resort ligger 12 km fra Balchik og ca. 30 km fra Varna og den internationale lufthavn. Albena er et af de bedste og mest populære ressorts ved Sortehavet beliggende i den charmerende bugt kendt for sine blomsterhaver. Albena kan kaldes en ferieby med bycentrum, gader og torve og eget transportsystem med små tog, som kører faste ruter efter faste planer indenfor området.

Albena ligger nær andre turist-, forretnings- og kulturelle centre men samtidig i en bemærkelsesværdig fortsat uspoleret natur. Resortet ligger nedenfor en høj bakke, hvor den nærliggende Baltata skov, som er delvis fredet, giver området yderigere charme. Kombinationen af frisk luft, grønne omgivelser, lækkert gyldent sand og det klare vand gør området til det helt ideelle sted for turister. Resortet er enestående med sin 5 km lange og 150 m brede sandstrand. Havvandet her er krystalklart, roligt og varmt (gennemsnits temperatur om sommeren 25o).

AlbenaBesøgende kan vælge mellem 43 stk. 2-4 stjernede hoteller med god komfort – alle med kabel-TV, telefon, Internet-café, bar og restaurant og de største af dem har konferencefaciliteter velegnede til kongresser og andre forretningsaktiviteter.
I modsætning til Golden Sands er Albena et familieorienteret resort, hvor alting lukker ned omkring midnat – det passer mange børnefamilier og gæster, som ønsker fred og ro, men samtidig er Albena et aktivitetscenter for hele familien i dagtimerne. Her er moderne sportsfaciliteter med tennisbaner, swimmingpools, vandski, windsurf, jetski, hang-gliding, dykning, minigolf, bowling, ridning, beach-volley og meget mere. Til de mindre børn er der en forlystelsespark med trampoliner, mini-tog og børne-disco m.v.. Albena kan prale med et velorganiseret spa- og helsecenter, som beskæftiger højtuddannet personale.

De madglade gæster kan også få tilfredsstillet deres ønsker, idet der er mere end 100 spisesteder – fra topklasse restauranter til små hyggelige lokale taverner, strandbarer og fast-food udsalg, hvor også det knesiske og indiske køkken passer til enhver smag og pengepung. Så, hvis du ønsker et ophold i rolige omgivelser med hele familien og samtidig vil dyrke motion og sport og nyde velværet i spa-badet, så er Albena det helt rigtige rejsemål.Seneste blog indlæg


Emne: Dato:
INTERNATIONAL Hotel Casino & Tower Suites i Golden Sands, Varna, Bulgaria 23-01-2015  
V2 i Varna centrum lige til strandene og byparken. 35% prisreduktion. Investeringsobjekt 25-11-2014  
Få rabat på Sunny Beach med bulgarien.dk 05-11-2014  
Godt mindre hotel til prisen 01-11-2014  
Sværvægtskamp udsat mellem Pulev og Klitschko 16-10-2014  


Lej feriebolig


Beskrivelse af ejendom: Sted:
  Harmony Hills ... se alt Albena  

Se alle tilbud om lejeGalleri
BlogRing alle dage 08 - 21

De bedste vine fra bulgarien


gooflifebulgaria
Indsamling af personoplysninger | Links
Copyright © 2007 Skandinav Invest OOD. All rights reserved.