Ferieboliger
Udlejning - søg

Søg på ord eller sætning
Fly

Spørg om flybilletter

 

 


Online fly bestilling
klik her:

Klik her og udfyld formularen

Direkte fly til Bulgarien - klik her

ring telefontider bulgarien kundeservice


Skip Navigation Links Hjem » Seneste blog indlæg » V2 i Varna centrum lige t...
V2 i Varna centrum lige til strandene og byparken. 35% prisreduktion. Investeringsobjekt
25. november 2014

Denne lejlighed er på grund af den nedsatte pris, den centrale beliggenhed midt i city og sit udlejningspotentiale som bylejlighed (i modsætning til de mange rene ferieboliger i turistområderne med kort sæson og begrænset udnyttelse) et attraktivt investeringsobjekt.
Men ejendommen kan samtidig tjene som feriebolig til eget brug eller som låneferiebolig til venner, familie og firmakontakter netop fordi Varna er en charmerende resortby ved havet med sin moderne internationale lufthavn i en afstand på kun 20 minutters bilkørsel fra lejligheden.    

Ejendommen blev bygget færdig i 2005 og har kun 7 lejligheder.  Ejerforeningen fungerer godt og står selv for rengøring og vedligeholdelse af fællesarealerne.
Det lokale kvarter har om sommeren et levende tag af grønne trætoppe pga., de store gamle træer som vokser i den hyggelig gade med nærbutikker, skønhedssalon, velbesøgt restaurant og to cocktailbarer, hvor de unge og smarte fører sig frem. I 5 minutters gåafstand ligger blomstergaden og grøntorvet med et stort udbud af friske grønsager, frugt, friskbagt brød, krydderier og bulgarske hjemmelavede vine.  


Oven for på billedet ses udsigten fra den sydvendte terrasse ud over byens grønne tag, som visuelt smelter sammen med træerne i Varnas kilometerlange bypark med alle sine cafeer, legepladser, restauranter, delfinarium og mini-tivoli. Børneglæderne i mini-tivoli koster forsvindende lidt sammenlignet med priser i Danmark. Køb et turkort til 50 kroner, og underholdningen er sikret i to timer med mini-golf eller radiobiler etc.        Det tager blot 5 minutter at spadsere ned til Varnas udstrakte strandpromenade, der er anlagt i tilknytning til bystrandene. Et væld af strandbarer og restauranter ligger side om side, hvorfra udsigten til Varnas smukke bugt nydes af de lokale og spisegæster fra hele verden.

20 minutters kørsel i sydlig eller nordlig retning bringer jer til nogle af de bedste strande i Bulgarien (og dermed Europa) og tre PGA golfbaner med top spafaciliteter. Lighthouse golfbanen er designet af Ian Woosnam. Nabo-golfbanerne Black Sea Rama og Thracian Cliffs er designet af Gerry Player.

Pga. den centrale beliggenhed, behøver I ikke taxa og undgår transporttid og unødige udgifter till taxi.
Når I forlader hoveddøren, så træder I direkte ud i Varnas pulsende sommerliv med livlige barer, restauranter og cafeer. Det tager kun 15 minutter i en taxi eller bus til Golden Sands, hvor udbudet af underholdning, fest og farver er en ekstra mulighed for dem som lyster. Det tager 10 minutters transporttid i bus eller bil til powershopping i Varnas to store indkøbscentre Varna Mall og Varna Grand Mall. Samme korte transporttid gælder til de velanlagte luksusferieresorts med varme mineralpools i Sunny Day, Skt. Konstantin og Riviera Club.

Den toværelseslejlighed er på 79 m2 og har 6 m2 sydvendt terrasse beliggende på femte sal. Planløsningen forbinder køkkenet naturligt med både stuen og terrassen. Lejligheden er lys, og i god stand. Lejligheden har trægulve, hvilket er en sjældenhed i Bulgarien, hvor laminat har vundet en stor udbredelse.  Gulvene kan med fordel slibes og lakkes, og køkkenet skal fixes lidt op.
Dette er billigt i Bulgarien. Lejligheden kan ibrugtages ved overtagelse.
Der er vaskemaskine, køleskab, Gorenje ovn, markise, vandvarmere og alarm.
Der tilhører kælderrum til lejligheden.
Hurtige internetforbindelser i området og forskellige kabel TV leverandører kan benyttes.  
Møbler og lamper indgår ikke i prisen.

Dette er en ejendom for dem som vil:
1) Nyde sommerlivet i Varna
2) Tjene på udlejning via bulgarien.dk
3) Ejendomsinvestere på bunden af markedet i den en indre by i Varna. Prisen svarer til ca. 6 000 DKK per m2.  

Kontantprisen er 62 000 euro uden garage, svarende til ca. 462 000 DKK.  
Garagen kan købes, hvis dette er interessant. God til at opbevare cykler, løbehjul, badedyr osv.

Sameje mulighed 
Mulighed for at arrangere købet som et sameje, således at flere familier ejer boligen i fællesskab og deler udgifterne. Det kan fx være 3 parter, som hver betaler  231 000 DKK. Hver part tildeles 1 sommermåned i rotation efter aftale mellem parterne. Modellen er sameje, hvor alle indskrives i skødet. Der bør udarbejdes en kort skriftligt aftale gældende for samejet.                

Ejerpant mulighed
Det er udelukkket for danske statsborgere, at tage et boliglån i en bulgarsk bank.
Efter forhandling og kreditoplysning kan et salg med ejerpantebrev på 5,5% komme på tale.
Banklånsrenterne ligger typisk på mellem 8-10 %.
50% i udbetaling, og resten over 2-3 år.
Betingelse for ejerpantebrevskøb er medkøb af denne indre by garage til en markedsværdi af 15 000 euro.
Køber må dække udgifter forbundet med oprettelse af ejerpant ca. 2.000- 3.000 kroner.
Lejeindtægter kan fint dække renteudgifterne.
Vi vil selv gerne leje, og har venner og bekendte som vil leje.    
Kontakt os venligst for yderligere information klik hèr.
Galleri
BlogRing alle dage 08 - 21

De bedste vine fra bulgarien


gooflifebulgaria
Indsamling af personoplysninger | Links
Copyright © 2007 Skandinav Invest OOD. All rights reserved.