Lejligheder med restaurant, købmand og pools. Kun 300 meter fra stranden

Komplekset

Bendita Mare rummer et stort centralt solområde med to pools og livredder i dagtimerne. Pools, solstole og parasoller kan benyttes gratis af  resortets gæster. Der er et flot spacenter med sauna, massage og mange behandlingsmuligheder samt fitnessrum. Om dagen kan man hygge sig med en cocktail eller en kop kaffe i cafeen ved poolen, hvor der også sælges is. I a-la-carte restauranten kan man spise frokost og aftensmad som serverer både lokale og internationale retter.

Dagligvarer kan købes i den lille købmandsbutik. Mindst 10 restauranter kan nås på 10 minutter til fods.

Feriekomplekset ligger i den frodige og fredelige nordlige del af Golden Sands. En mindre del af lejlighederne er udlejningslejligheder. Resten er solgt som ejerlejligheder og benyttes en begrænset del af året. Derfor er der altid god plads ved poolen i Bendita Mare.

Printvenlig beskrivelse med priser - klik her

Lejlighederne
► Familielejligheder med plads til 3, 4 eller 6 personer
► Moderne indrettet køkken med køleskab
► Aircondition
► Balkon med havemøbler
► Elevator
► Sengelinned, håndklæder, klargøring, slutrengøring og forbrug er inkluderet i prisen

Resort services
Døgnåben reception, bagageopbevaring og gratis parkering på lukket og overvåget område. Morgenmad i restauranten kan tilkøbs som en del af en pakkerejse. Det er også muligt at bestille tøjvask, strygning og Internet i lejligheden (tilkøb som betales til receptionen).

Ferieforlystelser i resortet
Legeplads, billard og dart. En af de store swimmingpools har separat afdeling for børn. Mange børn fornøjer sig på den interne vej med løbehjul, boldspil og skateboards.

Golden Sands
Golden Sands er i Danmark mest kendt for sit livlige natteliv, men er også populært som en sommerdestination, hvor hele familien kan nyde en aktiv ferie til rimelige priser.

Golden Sands ligger 12 kilometer nord for Varna og er det største ferieresort på Varnas sortehavskyst. Ferieområdet er anlagt langs en 4 km. lang og op til 100 meter bred strand med dejligt hvidt sand uden sten. Resortet grænser op til en naturpark med anlagte stier, så her er også noget for naturelskere.

Bag Golden Sands ligger det store vandland Aquapolis som er "et must" at besøge. Køb billet hos bulgarien.dk og spring køen over.

Varna
Det tager kun under 20 minutter at køre til Sortehavets perle Varna. Varna får gode ord med på vejen af alle danskere som oplever byen. Hvem ved, måske falder du også for sommerbyens charme og varme som vi andre. Varna byder bl.a. på shopping, museer, børnetivoli i strandparken samt et flot delfinshow.

Nemt og trygt
Vi kan give dig et uforpligtende tilbud på en komplet pakke inklusive fly og transfer i Bulgarien dør-til-dør. bulgarien.dk har egne busser. Vi kan evt. hjælpe dig med at leje bil. Dansk guide på stedet efter nærmere aftale. Du kan også vælge selv at organisere transporten. Fuld fleksibilitet. Klik her og fortæl os om dine ønsker. Hvis du gerne vil have tilbud på Bendita Mare, skriv Bendita under kommentarer.

Stop Sales 2018
Bendita Mare er udsolgt i følgende perioder:
Ingen udsolgte perioder endnu

Links
Læs mere om Golden Sands            
Fotos fra Bendita Mare
Golden Sands på Facebook med masser af historier og fotos
Klima, vejr og vandtemperaturer i Golden Sands
Flere gode ferieboliger i Bulgarien

Få personlig service!
Ring 4333 1989, kontakt os via formularen eller klik på Live Support.

Om bulgarien.dk
bulgarien.dk er et danskejet rejsebureau med 24 års erfaring i rejser til Bulgarien. Bureauet er statsautoriseret turoperatør med obligatorisk forsikringsdækning. Rejseforsikringer og afbestillingsforsikring kan tegnes hos Gouda Rejseforsikring. Læs mere om bulgarien.dk, klik her.

Jeg vil gerne kontaktes

telefonisk via e-mail
tilbud Bulgarien billigt

Bendita Mare Golden Sands strand
Bendita Mare pools Golden Sands
Bendita Mare Golden Sands pool
Bendita Mare poolbar Golden Sands
Bendita Mare strand Golden Sands

LiveZilla Live Chat Software

Telefon hjælp Bulgarien