5-stjernet luksushotel i hjertet af Golden Sands

all inclusive pool bulgarien byala sommerferie badeferie rejser feriebolig ferielejlighed
Admiral har en unik maritim stil og oser af luksus. Gæsterne kan nyde en super flot udsigt over stranden og den centrale plads.


Hotellet ligger med det berømte pariserhjul, mini Eiffeltårn og diverse forlystelser som nærmeste naboer. Strandpromenaden går lige forbi, og stranden ligger kun 20 meter væk. Mere central beliggenhed findes ikke. Vi anbefaler Admiral til individuelle rejsende eller par som søger det bedste, hvorfra de kan udforske det enorme antal restauranter og underholdningsmuligheder i Golden Sands resortet.

Printvenlig beskrivelse med priser - klik her

Faciliteter
Der er en stor udendørs swimmingpool med poolbar forbeholdt gæsterne på Admiral. Der er også en indendørs pool med spa, fitnesscenter, skønhedssalon, frisør og børnepool. Gratis parasoller, liggestole og WiFi. Gæsterne tilbydes også gratis adgang til diskotek og natklub PR Club (normal indgang: kr. 40,-).

Hotellets gæster kan bl.a. fordrive tiden med billard, bordtennis eller træning i motionscentret. Efter strandturen kan man hygge sig med en drink i lobbybaren eller kaffe med kage på wienercaféen.

Værelserne
Alle værelser har aircondition, tv, pengeskab, minibar og balkon. Badeværelset er udstyret med enten bruser eller badekar samt hårtørre. Der er roomservice og elevator.

Der er højst plads til en barneseng eller en ekstra seng på dobbeltværelserne. Eventuelle ekstrasenge eller barnesenge (gratis) fås efter anmodning og skal bekræftes af hotellet. Ekstrasengen er af dårligere kvalitet end de ordinære senge og kan kun anbefales til teenagere.

Et barn på 0 - 12,99 år GRATIS ved rejse med 2 voksne. Bemærk at der kan forekomme lidt støj fra de nærliggende forlystelser.

Forplejning
I restauranten serveres der morgenbuffet og middagsbuffet. Morgenbuffet er inkluderet i prisen. Middagsbuffet kan tilkøbes.

Golf
Signaturgolfbanerne Black Sea Rama, Thracian Cliffs og Lighthouse Golf Course kan nås på en halv time. Bed om yderligere information.

Nemt og trygt
Vi kan give dig et uforpligtende tilbud på en komplet pakke inklusive fly og transfer i Bulgarien dør-til-dør. bulgarien.dk har egne busser. Vi kan evt. hjælpe dig med at leje bil. Dansk guide på stedet efter nærmere aftale. Du kan også vælge selv at organisere transporten. Fuld fleksibilitet. Klik her og fortæl os om dine ønsker. Hvis du gerne vil have tilbud på Hotel Admiral, skriv Admiral under kommentarer.

Stop Sales 2016
Hotel Admiral er udsolgt i følgende perioder:
Få ledige værelser tilbage

Links
Læs mere om Golden Sands            
Fotos fra Hotel Admiral
Golden Sands på Facebook med masser af historier og fotos
Klima, vejr og vandtemperaturer i Golden Sands
Flere gode ferieboliger i Bulgarien

Få personlig service!
Ring 4333 1989, kontakt os via formularen eller klik på Live Support.

Om bulgarien.dk
bulgarien.dk er et danskejet rejsebureau med 22 års erfaring i rejser til Bulgarien. Bureauet er statsautoriseret turoperatør med obligatorisk forsikringsdækning. Rejseforsikringer og afbestillingsforsikring kan tegnes hos Gouda Rejseforsikring. Læs mere om bulgarien.dk, klik her.

Jeg vil gerne kontaktes

telefonisk via e-mailtilbud Bulgarien billigt
Hotel Admiral pool Golden Sands
Hotel Admiral billard Golden Sands
Hotel Admiral Spa Golden Sands
Hotel Admiral værelse Golden Sands
Hotel Admiral Golden Sands

LiveZilla Live Chat Software
Telefon hjælp Bulgarien